Bananpaj

 

 

                   Efter att blivit tagen på bar gärning badande i en fontän med en dam, satt han nu i köket och undrade när bananpajen skulle bli klar.

                   "Tro inte det blir någon bananpaj till dig, din promiskuöse fontänbadare", svor hans fru åt honom medan hon kammade sitt våta hår som ännu inte hunnit torka efter kalabaliken i fontänen.

                   "Men kära du, min älskade hustru, du vet hur mycket jag älskar bananpaj!"

                   "Fontäner och flatfiskar, paprika och bananer, nu får det vara nog.

                   Vi lämnar här det äktenskapliga kökets delikata ordblandningar och övergår till att titta på en video från en bussresa till Hollands tulpanodlingar som detta par nyligen deltog i.

                   Mumselibabba för alla bananpajer som vajar i nattens månsken över öresund, bussen kör iväg över bron. Men vanudå, den stannar mitt på bron och alla klättrar upp på en av de höga stolparna som håller de enorma stållinorna som håller hela brospannet uppe. "Detta är förbjudet", ropar reseledaren, " kom genast ner".

                   Alla föll då genast ner på vägbanan och fick bäras in i bussen som nu i lugn och ro kunde köra hela vägen till Holland utan stopp. Alla plockade där buketter med tulpaner och sedan bar det av hemåt. Vi spolar förbi alla ställen där bussen gjorde uppehåll för att vattna tulpanbuketterna. Vi spolade också förbi alla stopp vid de tyska bensinstationerna. Det var inte mycket att se dessa bensinstationer och deras stekta korvar.

                   Så var resan slut och när vi vänder oss om ser vi att vårt kära par återförenats i ett lyckligt slut över bananpajen.

 

 

<<                           ^^                      >>