Under av ben.

 

 

        Jag satte mig på en bänk på en båt. Då upptäckte jag framför mig på en annan bänk en dam med de vackraste underben jag någonsin sett. Ja det var bara dem jag såg av denna dam, de släta vita formfulländade vaderna med minimalt markerade muskler och senor. De nakna fötterna var instuckna i högklackade sandaletter. Vid knävecken vidtog svarta strumpor upp över låren som doldes av ett par shorts.

        Det var de nakna vita vaderna som fullständigt slukade mig. Jag var färdig att kasta mig framför dessa underbara underben. Jag ville dyrka dem och sluka dem. Jag ville kyssa dem, smeka dem och bita i dessa vader. Jag kunde känna en lätt smak av sälta i munnen bara av att titta på dem. (Här vill jag göra ett förbehåll; kanske var den vita huden insmord med någon slags "skin lotion"; det hade jag inte tyckt om.)

        Men dessa mina fiktiva excesser hade förmodligen inte kunnat bli verklighet. Underbenens manliga sällskap satt bredvid dem och det satt andra människor runtomkring och själv satt jag i sällskap med personer som kanske inte alls hade samma böjelse för vita underben.

        Jag behöll min underbensfascination för mig själv så länge som objekten fanns till beskådande framför mig. Denna stund av njutning på distans upphörde efter 15 minuter då de vackra underbenen spatserade bort i fjärran och lämnade mig ensam med det djupa avtryck de gjort i min lilla primitiva hjärna.

 

 

 

<<                      ^^                   >>