Gröthuvud.

 

            Jag skulle vilja vara människa. Ja, jag längtar verkligen efter att få vara en människa. Nej, det är jag inte, det verkar som jag är något annat, jag vet inte vad det är. Jag har ingen hjärna, jag har gröt där inne i huvudet.

            Ibland rinner gröten ut genom öronen. Då ser alla att jag har gröthjärna och ropar, titta på honom, han har gröthjärna. När jag pratar rinner gröten ut ur munnen. ät upp innan du pratar, prata inte med mat i munnen, säger då folk åt mig. Det är inte så trevligt för mig. Jag pratar sällan med någon och gör jag det mumlar jag så ingen hör vad jag säger.

            Jag kan inte kyssa någon för då får den personen gröt i munnen. Vem vill kyssa en sådan grötvarelse? Människor har inte gröt i hjärnan och i munnen. Människor talar tydligt och bestämt och kan kyssas utan klagomål.

            Jag har varit hos många läkare, men de kan bara fastställa att jag har gröthjärna. Några säger att det kommer att gå över så småningom, andra att det är en medfödd abnormitet som inte är helt ovanlig. Jag skulle vilja starta en förening för alla oss med gröt i huvudet.

 

 

<<                      ^^                   >>